Nok en trailer for Paul Thomas Andersons The Master

Paul Thomas Anderson står som en av nåtidens sterkeste filmskapere (rent objektivt) og hans neste film The Master ser ut til å bli en av årets største kulturbegivenheter. Nå er den andre traileren her og – som Joaquin Phoenix i den første – sjokkerer Phillip Seymour Hoffman med ekstravagente skuespillerprestasjoner.

I The Master følger vi  Joaquin Phoenix og Phillip Seymour Hoffman som hovedrolleinnhaverne i et dramastykke satt til 50-tallet, hvor  Hoffmans karismatiske karakter leder en religiøs bevegelse. Phoenix – starter som en tapt sjel – men finner muligens løsningen hos Hoffman og de utvikler et spesielt personlig- og arbeidsforhold.

Som den første traileren avslørte tidligere i år, vil The Master passe perfekt inn i Paul Thomas Andersons filmografi. Med et nostalgisk fotoarbeid og et drømmeaktig lydspor får jeg straks assosiasjoner til filmkunsten som vi sjeldent ser i dag. Johnny Greenwood er tilbake med lydsporet, men denne gang har PTA fått med seg fotoeksperten Mihai Malaimare Jr. til å stå bak kameraet. Malaimare Jr. har tidligere jobbet med flere av Francis Ford Coppolas prosjekter og har virkelig imponert der.

The Master har enda ikke fått en norsk distribusjon, men vil mest sannsynlig bli plukket opp i nær fremtid. 

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s