Auteurisk Spaghetti Western i Django Unchained-trailer

Django Unchained er den neste filmen fra auteur-regissør, Quentin Tarantino og har norsk kinopremiere 8. februar 2013. Denne uken har vi fått en internasjonal trailer som viser oss Tarantinos Spaghetti Western-visjon. 

Når det kommer til Quentin Tarantino er det én ting som er sikkert; Alt skal ses. Derfor ønsket jeg å unnvike denne mye omtalte Django Unchained-traileren for å slippe eventuelle spoilere, men til slutt tok nysgjerrigheten overhånd. Jeg trykte på «play», og ikke uten engstelse slukte jeg hvert eneste sekund. Jeg så den igjen og begynte å analysere filmens mis-en-scène og fotoarbeid, og jeg kan allerede nå uttale at dette blir en herlig Spaghetti Western.

I Django Unchained vil Jamie Foxx tree inn i hevnerrollen hvor en tidligere slave vil redde sin kone – med hjelp fra en karasmatisk mentor (Christoph Walts) – fra tyrannen spilt av Leonardo DiCaprio. Walts gjorde en suberb jobb som den (litt) narsissistiske tyske obersten som også var litt paradoksal i sine allianser i Inglourious Basterds, og det blir spennende å se ham sammen med Tarantino igjen. Det ser også ut til at Leonardo DiCaprio spiller sin rolle med ekstravagant personlighet, som virkelig skaper en karakter.

Del gjerne dine egne meninger om Tarantino, Django Unchained osv.

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s