Scarlett Johansson debuterer

Når den smellvakre og talentfulle skuespillerinnen har reddet universet i The Avengers til neste år er hun klar for regissørstolen.

Ifølge det Amerikansk-ledende underholdningsmediet, Variety vil Scarlett Johansson debutere i registolen engang i nær fremtid. Skuespillerinnen – som lenge har ønsket et slikt prosjekt – skal regissere en klassisk bok-film adapsjon, nemlig den media relevante Summer Crossing.

Boken, som brukte mangfoldige tiår på å komme fra sin ferdigstilte posisjon i privat eierskap til butikkhyllene, tar utgangspunkt i de kontroversielle kjærlighetsforholdene man ofte hører om etter den andre verdenskrig. Jeg skal ikke lyve å si at jeg – har hørt mye om den eller – lest den, men det ser ut til å bli et interessant konsept.

Johansson sin status i underholdningsverden har (nesten) udiskutabelt minsket kraftig de siste årene, men det er ikke nødvendigvis refleksivt av hennes regiegenskaper. Det vil uansett bli spennende å følge i de kommende månedene/årene og jeg ønsker henne lykke til.

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s