Trailer: The Avengers

Da er den endelig her, traileren for en film så å si alle med en nerd i magen kan si de virkelig gleder seg til, det inkluderer(inkluderte?) meg. Vi har vist siden forrige uke at traileren ville komme idag, men det var usikker når vi ville kunne se den i Norge, vel her er den:

BOOM! Det er vanskelig å virkelig uttrykke seg korrekt ovenfor denne traileren, på en side er den en grafisk og visuell orgasme med bortimot alle tegneserie-figurer verden har å by på (STOR overdrivelse), men på en annen side viser den oss en klisjéfylt og uoriginal komprimert versjon av alt det nevnte. Personlig hadde jeg forventet at de ville utføre en mørk, dyster og muligens realistisk filmversjon av The Avangers, men når traileren minner mer om Transformers enn Iron Man er jeg skeptisk.

The Avengers introduserer som sagt en gruppe med tegneseriehelter vi alle elsker, spesielt vi nerder. Vi får et gjensyn med Tony Stark (Robert Downey Jr.) som Iron Man, Steve Rogers (Chris Evans) som Captain America, Thor og ikke minst den vakre Scarlett Johansson som Black Widow (se bilde under). I denne filmen debuterer også Hawkeye i en spillefilm, og det er selveste Jeremy Renner (The Hurt Locker) som portretterer han.

Uansett min skepsis, ser jeg virkelig frem til denne filmen og man kan jo ikke glemme at det er Joss Whedon som sitter i registolen, så det skal en naturkatastrofe til for at filmen ikke blir god.

Gleder du deg til denne filmen, og hva syntes du om traileren?

Nesten, Center of Attention i denne traileren.

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s