Filmer å se i helgen – Uke 06

Da er det klart for nok en helg (og høstferie for noen) og i sann tradisjon kommer vi med en innholdsrik liste over hvilke filmer DU kan kose deg med i helgen.

Fredag – Planet Of The Apes på TV3 (23:55)

Det er ikke lenge til «Rise Of The Planet Of The Apes» er på DVD, og da kan det være greit å ha sett den første filmen først. Her er det Mark Wahlberg som spiller en astronaut som skal ut på et oppdrag. Under oppdraget skjer det en feil, og han lander på en annen planet. Planeten han har landet på er ganske lik jorden, men her er det aper som styrer mens mennesker er slaver. Det er lenge siden jeg sist så den, men hvis jeg husker rett er det en ganske grei film.

Lørdag – Apollo 13 på DVD

Apollo 13 handler om tre astronauter som skal utføre et oppdrag i verdensrommet. Alt ser ut til å gå bra helt til Jim Lovell sier på radioen: «Housten, we have a problem.» Vi følger med i spenning når de kjemper for livet, 325 000 kilometer ute i verdensrommet. At filmen er basert på ekte hendelser gjør den bare enda bedre.

Søndag – Runaway Vacation på TV3 (22:25)

Bob Munro er en person som jobber nesten hele tiden. Men som familiefar savner han å være sammen med barna og kona si. Han har lenge lovet dem en ferie til Hawaii men det har enda ikke hendt. Derfor overasker han dem med en ferie, men istedenfor Hawaii som han hadde lovet, tar han de heller med på en campingtur i en bobil. Vi får bli med på en hysterisk biltur hvor alt som kan gå galt, går galt.

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s