Filmer å se i helgen – Uke 05

It’s Friday, Friday Gotta get down on Friday! Som betyr at det er på tide med 3 filmer man kan se i helga!

Fredag – Taken på DVD

Liam Neeson har hovedrollen i denne actionfylte spenningsfilmen fra 2008. Bryan Mills er en tidligere spion, så når datteren skal reise til Paris med en venninne ber han henne om å ringe hver kveld. Allerede første kveld glemmer hun å ringe, så for sikkerhetsskyld ringer han henne. Og idet de snakker sammen blir hun kidnappet av en gjeng i sin egen leilighet. Bryan vet at han har liten tid, så han gjør alt han kan for å få tilbake datteren.
Jeg så denne filmen for første gang tidligere i uka og elsket den. Hvis du ikke allerede har sett den anbefaler jeg deg på det sterkeste å kjøpe denne på Blu-ray.

Lørdag – Mannen Som Elsket Yngve på NRK3 (22:10)

Det er 1989 og Berlinmuren har nettopp blitt revet ned. Jarle Klepp lever et vanlig liv på Kongsgård Videregående Skole i Stavanger, med kjæresten Cathrine, bestekompisen Helge. Sammen spiller de i Stavanger’s tøffeste punkband som snart skal debutere. Lite vet de at alt skal forandres når Yngve begynner i klassen.

Søndag – Inside Man på TV3 (22:20)

En gjeng med bankranere stormer inn i en bank med en avansert, men genial plan og tar alle ansatte og kunder som gisler. De er innstilt på å få med seg så mye penger som mulig og klare å komme unna med det. Inside Man er en ganske kreativ, uforutsigbar og spennende actionfilm med blant annet Denzel Washington og Clive Owen. Så denne filmen er definitivt verdt å få med seg!

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s