J.J. Abrams er klar for Star Trek 2-regi

Ikke overraskende, men fortsatt en god nyhet å bli servert.

Etter knallsuksessen fra J.J. Abrams i 2009 er det ikke overraskende at Star Trek 2 ville bli en realitet. Nå har det blitt rapportert via Vulture at J.J Abrams er offisielt klar for å regissere etterfølgeren. Sammen med manusforfatterne Alex Kurtzman, Roberto Orci og produsenten Damon Lindelof.

Med denne annonseringen kom det også frem at filmens 2012 lanseringsdato ikke vil innfris, fordi de ønsker å perfeksjonere manuset og sluttresultatet. Det er da veldig fint at de ønsker å gi oss kvalitet for pengene, så det blir spennende å følge med på nyheter om filmene i kommende år.

Den første Star Trek-filmen fra Abrams var ikke bare et visuelt mesterverk, som dessverre ble overgått av grafikkpornoen til Avatar, men den ga oss også en veldig fin historie innad Star Trek-universet. Selv personer som regelrett hater de originale seriene fant mye positivt i denne filmen, og jeg som skjuler en liten trekkie i magen storkoste meg fra start til slutt, hvor bare mindre manus/plott problemer ødela LITT.

Hvordan er ditt forhold til Star Trek?

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s