Filmer å se i helgen – Uke 03

Tiden går fort og det er helg igjen! Da kan det være greit å nyte friheten med en god film. Her er noen forslag til filmer som går i helga.

Fredag – Final Destination 3 på TV 2 Zebra (21:15)

Det er nok ikke den beste Final Destination filmen, men en god nummer to. Filmen handler om noen ungdommer som må lure døde for å overleve. Hvis du har sett en Final Destiantion film fra før vet du hva det går i. Hvis ikke anbefaler vi deg å se denne. Dette er den tredje filmen, men man trenger ikke å se de andre for å skjønne denne.

Lørdag – Due Date

Peter skal bli far snart og må derfor komme seg til sykehuset der kjæresten ligger gravid. Takket være Ethan, en ganske merkelig fyr, får han ikke reise med flyet. Det gjør at han sammen med Ethan, må kjøre gjennom landet istedenfor å ta fly. De tar oss med på en utrolig biltur gjennom Amerika. Det er Todd Philips, regissøren bak The Hangover, som har regissert denne fantastiske komedien. Dessverre går ikke denne på TV denne uka, men den kan bli leid for bare 39,- HER

Søndag – United 93 på Viasat 4 (23:25)

På søndag er det 10 år siden den tragiske hendelsen i New York. Hvert år blir det vist filmer som er relaterte til tragedien, og i år er ingen unntak. Niende september 2001, ble fire passasjerfly kapret og tre av dem styrtet inn i kjente amerikanske bygg. I denne filmen får man et innblikk i det fjerde flyet som aldri nådde målet sitt, som trolig var hovedstaten i USA. United 93 har fått bra kritikk og er verdt å se.
Hvis du syns den starter litt seint, kan du heller se «World Trade Center» som begynner 21:00 på TV2 Zebra. Den filmen er også relatert til 9/11 hendelsen.

Advertisements

One thought on “Filmer å se i helgen – Uke 03

  1. Gode forslag 😀 Selv har jeg planer om å se Kung Fu Panda 2 i kveld jeg, men due date står også høyt på lista over filmer jeg snart må få sett 🙂

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s