Filmer å se i helgen – Uke 02

Da er det helg nok engang og for de aller fleste betyr dette ekstra mye tid foran TV-skjermen. Så for andre uke bringer vi opp tre filmer som kan være verdt å se denne helgen.

Fredag – Sin City på TV 4 (22:25)

I mine øyne er det Sin City som virkelig la gull i lommen til regissøren Robert Rodriguez. Ikke bare forteller filmen en spennende og fantastisk historie i tegneseriestil, men designet på filmen er rett og slett eksemplarisk. Jeg kan love deg at du aldri før har sett denne filmstilen bli utført så godt. Uansett, er det en veldig god action/thriller-film alle burde få med seg.

Lørdag – Lethal Weapon 2 på MAX (21:00)

Lethal Weapon- eller Dødelig Våpen-filmene er langt ifra Oscar-kandidater, men det går ikke an å komme bort ifra at hver og en av filmene byr på mye underholdning. Så å gå inn i Lørdags-natten med den andre filmen i serien er kanskje ikke en dum idée. Her er det nok engang problemer i partnerskapet mellom Roger Murtaugh og Martin Riggs, og at deres hovedfiende har diplomatisk immunitet gjør det bare enda verre.

Søndag – The Shawnshank Redemption på TV 2 Zebra (21:00)

Hvilken bedre måte å avslutte helgen på enn å se «verdens beste film» (ifølge IMDB.com), The Shawnshank Redemption. Jeg er ikke helt enig i at dette er verdens beste film, men det er definitivt en veldig god film, som tydelig har inspirert mange av dagens storfilmer. Dette er en film om vennskap og lojalitet på innsiden av fengselsmurene, og Morgan Freeman leverer i mine øyne sin beste rolle noen sinne.

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s