Drømmelaget snakker om The Adventures of Tintin

«Alle vil se at det ikke er mediet som er budskapet» – Steven Spielberg

Under Comic Con 2011 fikk TotalFilm sitte seg ned med drømmelaget innenfor film og snakkke om deres kommende prosjekt, The Adventures of Tintin.

«Det vi har prøvd å gjøre er å bruke både motion-capture og tradisjonell animering for å bygge opp et system der Steven eller jeg, som er flinkere med spillefilm, er i stand til å gå inn i denne fotorealistiske verden og bokstavelig talt plukke opp et virtuelt kamera og filme en spillefilm»– Peter Jackson

Dette er veldig interessant og selv om bruken av virtuelle kameraer ikke er nytt, kommer det tydelig frem, i det vi sett, at dette er noe de har klart ypperlig.

«Jeg tror at fem minutter inn i filmen vil alle se at det ikke er mediet som er budskapet, men figurene, historien og plottet.» – Legger Steven Spielberg til.

Når Jackson og Spielberg ble spurt om hvordan skuespillerne klarte seg i denne «nye» situasjonen nevnte Spielberg at, «til tross for litt later og moro i starten, ble det en normal del av jobben hvor de spiller noen karakterer» Han legger også til at det er fantasi som skaper en god skuespiller.

Når de igjen gikk over til å snakke om «det ukjente» med denne produksjonen, tok Jackson ordet og snakket litt om sin Gollum-karakter.

«Det er øynene som er den viktigste delen av enhver utøver. Da vi for lenge siden jobbet med The Lord Of The Rings og skapte Gollum på data, bygde vi øynene på en svært vitenskapelig måte: Du studerer virkelige øyne, hvordan lyset reflekterer over dem og hvordan iris reflekterer følelser»

The Adventures of Tintin er en animasjons-spillefilm som har premiere på norske kinoer 28. Oktober. 2011

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s