Filmer å se i helgen!

Endelig er det helg, og det betyr som regel at det er god tid til å se filmer! I denne artikkelserien skal vi fortelle om filmer som kan være verdt å se. Noen av filmene går på TV i helgen mens andre må kjøpes.
Uansett, her er denne ukas anbefalinger!


I Am Legend (Thriller)
Will Smith spiller Robert Neville som er den eneste overlevende i New York, etter at et menneskeskapt virus spredde seg. Det eneste problemet er at de smittede blir om til mutanter som ikke vil annet enn vondt. Han har et håp om at det finnes overlevende samtidig som han prøver å finne en kur mot viruset.
«I Am Legend» kan du se på lørdag klokken 21:30 på TV Norge. Hvis du går glipp av filmen kan du også se den søndags kveld klokken 01:15


Triangle (Grøsser)
Det er fint vær så Greg inviterer Jess til å være med på en tur med seilbåten sin, sammen med 4 andre venner. Når de har kommet så langt at det ikke er mulig å se land i noen retninger, blir det helt vindstille. Som lyn fra åpen himmel kommer det en storm og treffer båten. De tar på seg redningsvest og holder seg fast, men stormen velter seilebåten over og knekker kjølen. Så fort som stormen kom forsvinner den og de er strandet på seilbåten. Mens de innser at de kanskje kommer til å dø på seilbåten, kommer et stort cruise skip kjørende mot dem. Kanskje er dette redningen?
Triangle er en film som virkelig får deg til å tenke. Men den er kanskje ikke for de aller mest pysete!


Klovn – The Movie (Komedie)
Frank og Casper er to helt forskjellige venner. De har lenge planlagt en kanotur hvor de skal drikke, røyke og pule. Men Frank har nettopp fått vite at kona er gravid og hun er redd for at han ikke har farsinstinkt. Dette skal Frank beviset at han har, så han kidnapper nevøen sin for å vise at han klarer å ta vare på et barn. Kanskje ikke det beste tidspunktet å gjøre det på…
Figurene er tidligere kjent fra TV serien Klovn, men man behøver ikke å ha sett den serien for å like denne filmen.
Et lite tips er kanskje å ikke se denne med mor og far!

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s