Legendary Films er klar for Comic Con


Skrevet av: Permonter

Det er ikke mange uker til Comic Con 2011 sparkes av stablene, og i den sammenheng har Legendary Films sendt ut en pressemelding som forklarer deres planer for showet.

De to merkverdige er nok Guillermo Del Toros sin kommende Pacific Rim og film-addapsjonen av den kritikerroste spillserien, Mass Effect. Ifølge pressemeldingen vil Casey Hudson fra BioWare (Mass Effect-utvikler) være til stede, sammen med manusforfatter, Mark Protosevich (I am Legend, Thor mm)


Del Toro til venstre under produksjonen av Pan’s Labyrinth

Guillermo Del Toro vil også dukke opp på Comic Con for å promotere sin kommende «Robot» vs. Aliens-film, Pacific Rim. Pressemeldingen sier også at Bradley Cooper og flere andre vil komme for å promotere Paradise Lost, hvor vi får se en mer actionfiksert versjon av kampen mellom Michael og Lucifier enn noengang tidligere.

Personlig gleder jeg meg til alt dette, av forskjellige grunner; jeg elsker Mass Effect-serien, det samme gjelder Del Toro-filmer. Og med Limitless har jeg veldig stor tro på at Bradley Copper kan lever godt som Lucifer.

Hvilken av disse filmene ser du mest frem til?

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s