Foxx og DiCaprio er nå klar for Tarantino-prosjekt

Skrevet av: Permonter

Det har lenge gått rykter om hvem som vil være å finne på rollelisten til Quentin Tarantinos kommende western-film, Django Unchained. Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz og Michael Fassbender er bare noen av dem som har fått navnet sitt frem. Nå har to av de nevnte navnene blitt «bekreftet» og Waltz er fortsatt veldig trolig.

Jamie Foxx har nemlig utkonkurrert både Idris Elba (Thor) og Will Smith for rollen som Django. Når Foxx senere kommenterte på nyheten kan han ha avslørt at Leonardo DiCaprio også er et bestemt navn.

«I think, just to be able to work with Quentin Tarantino and Samuel L Jackson, Leonardo DiCaprio, and to be able to tell a story that needs to be told.»

Det er sannsynlig at Inception-stjernen vil spille mannen som driver slaveleiren, hore-salget og gladiator kampene som er å finne i Candyland. Foxx legger også til;

«If you’re a fan of Inglourious Basterds, I mean, you know… it’s just amazing. It should be amazing»

Personlig gleder jeg meg veldig til å se mer fra Tarantino, til tross for at jeg ikke er en veldig stor fan av Foxx. Nå venter jeg bare på en bekreftelse for Waltz og Fassbender.

Advertisements

Kommenter her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s